Saturday, January 20, 2007

NÄIN syntyi avioliitto ja ihmiskunta!



Klikkaa kuvaa, jos haluat katsoa sitä tarkemmin. Muuten et sitä ymmärrä.
Vas. yläkulman paluunuolella pääset sitten takaisin tähän.
Blogin lopussa sama kuva on jo isona.

Huomioi kuvan tekoaika. Sen sisältö on ollut tekijälle selvä jo 1970-luvulla, mutta sitä ei ole aiemmin piirretty mihinkään, koska sen sisältämä tieto on tekijänoikeuslain mukainen tieteellinen oivallus.
NYT sitä ei voi enää kukaan varastaa ja omia itselleen: Ette usko, miten olen odottanut tätä tilaisuutta! Siis voida esittää tämä juttu niin, että asia on ja PYSYY minun itseni nimissä.

Herääkö kysymys:
Miksi tällä planeetalla on sivilisaatio?


ALKULAUSE

Huh-huh-huh ja HUH!! Ja vielä miljoona kertaa HUH!!! ...mikä urakka!?
Ei siis tietenkään tämän ASIAN selviäminen. Henkihän siinä vain meinasi mennä. Muutamaan otteeseen. Ei sen enempää.
Mutta tietokoneen käytön opettelemiseen verrattuna se oli helppoa, kuin heinän teko. ...mistä joku sanoi juuri näin.
Ja kissan viikset: Jos heinän teko olisi murto-osaksikaan niin infernaalisen vaikeata, kuin on opetella tietokoneen käyttöä, ILMAN yksityiskohtaisen tarkkaa, ulkopuolista opettamista, kädestä pitäen, vain omasta päästä järkeilemällä, niin on aivan 100%:n varmaa, että maanviljelyä ei olisi keksitty vieläkään.

Tunnen nämä hemmetin vehkeet SISÄpuolelta paremmin, kuin omat taskuni, mutta näiden näppylöiden käyttö on kertakaikkiaan MAHROTON tehtävä.
Huh-huh-huh! Ja huh jne.

HIRMUISELLA sisulla ja päättäväisyydellä luulen nyt saaneeni työvoiton tästä hirviömasiinasta ja uskon saaneeni lampun hengen hallintaani. Kuukausia kestäneen sitkeän ponnistelun jälkeen.
Toivotaan nyt, että netti-pöllö Vihtorikin olisi sen verran oppinut, että saisitte kaikki tietää jotakin, mitä ette ikinä olisi osanneet ennakoida.
Toivotaan, että toimii:

No comments: